Jul i stua. Museums og markedsdager 2014

Bygdetunet vinter001

Foto: Per-Øivind Skarphol

Tradisjonen tro inviterer Rælingen bygdetun til førjulsaktiviteter og julemarked lørdag 6. og søndag 7. desember 2014 kl.1200- 1600.

Det er juleverksted for barna i hovedbygningen. Vi pynter til jul etter gamle tradisjoner, baker pepperkaker og lager julepynt.

Husflidlaget selger husflid i Svingen, her er det mange fine julegaver å få kjøpt.I landhandelen er det som i tidligere år salg av kaker og annet smått og godt Bygdekvinnelaget har kafé i menighetshuset.

Markedet i Svingen og landhandelener åpent tirsdag 9.12 og torsdag 11.12 kl.1600-1900 og lørdag 13.12 og søndag 14.1 kl.1200-1600. Disse dagene er det ikke kaffesalg i hovedbygningen

Velkommen til hyggelige førjulsdager på tunet.